gietvloer,https://www.betoncreation.nl/c-4578781/offerte-aanvraag/

                                               Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een ambachtelijke vloer. Omdat deze type gietvloer elastisch is, is deze vrij van scheuren. De vloer is 100% waterdicht en daarom zeer geschikt voor in de woonkamer keuken slaapkamer winkels of in de badkamer. We kunnen deze vloer in elke ruimte aanbevelen!

Dit zijn de voordelen:

 • Moderne en strakke uitstraling
 • Aan te brengen over bestaande (tegel) vloeren
 • Elastisch / bestendig tegen scheuren
 • Vloeistof dicht
 • Zonlicht heet geen invloed op de kleur
 • Werkt geluiddempend ideaal in appartementen
 • Naadloos / onderhoudsvriendelijk  / hygienisch / toepasbaar in ieder iterieur
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Hoe sterk is een gietvloer?

De gemiddelde gietvloer die wordt aangeboden in Nederland heeft een hardheid van 5 uit 10. Betoncreation biedt ook een hoogwaardige gietvloer aan die veel sterker en meer bestand is tegen krassen . We leveren graag de beste kwaliteit deze gietvloer bevelen we dan ook standaard aan! 

Betoncreation biedt ook een betonlook gietvloer

Ben je op zoek naar een gietvloer met een echte betonlook uitstraling? Dan is onze cementgebonden gietvloer voor jou de juiste keus. Deze vloer creëert een chique betonlook in je ruimte en heeft een authentiek karakter. De betonlook gietvloer is onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. 

Kan het op elke ondergrond worden aangebracht?

Een gietvloer kan in principe over elke dekvloer heen worden aangebracht. Het enige waar de gietvloer niet voor geschikt is, is een oude houten balkenvloer.

Gietvloeren zijn in meerdere kleuren beschikbaar

Een gietvloer van Betoncreation is leverbaar in alle RAL-kleuren. Om de vloer een speels en levend karakter te geven raden wij aan twee kleuren te mengen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Hoe lang duurt het installatieproces van een gietvloer?

Het totale installatieproces neemt een week in beslag.

Zo moet je een gietvloer onderhouden

Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk. Net als elke vloer is er een aantal factoren waar rekening mee gehouden dient te worden.

 • Met een ecologisch sopje of het gebruik van groene zeep maak je eenvoudig je vloer schoon. Bijtende schoonmaakmiddelen raden wij af. De toplaag van je vloer kun je hiermee beschadigen.
 • Door het gebruik van een droogloopmat, zachte stofzuigerborstel en het plaatsen van viltjes onder de meubels kun je de kans op krasjes verkleinen.
 • Mochten er zwarte strepen door rubberen zolen ontstaan, verwijder deze dan direct.
 • Na verloop van tijd dient de toplaag vervangen te worden. Eventuele krasjes worden dan verwijderd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een gietvloer is dunner

Een gietvloer bestaat uit meerdere verschillende lagen, maar toch is dit type vloer veel dunner dan een betonnen vloer. Een vloer van beton is minimaal 7 centimeter dik terwijl een gietvloer slechts 2 tot 5 mm dik is.

Het verschil tussen een gietvloer en een betonvloer

Een gietvloer en een betonvloer worden nog wel eens met elkaar verward. Dat is ook niet gek, want beide vloeren lijken qua uiterlijk op elkaar, zeker wanneer het gaat om een betonlook gietvloer. Maar toch zijn er wel degelijk veel verschillen tussen beide vloeren. We vertellen u graag wat de verschillen zijn tussen een gietvloer en een betonvloer.

Een betonvloer is harder

Een betonvloer wordt gemaakt van, u raadt het vast, beton. Een erg sterk en hard materiaal. Maar ook een materiaal dat helemaal niet flexibel is. Daarom is beton eigenlijk niet geschikt om als afgewerkte vloer in een woning te gebruiken. Het wordt wel vaak als ondervloer gebruikt. Omdat beton erg hard is, is het niet comfortabel. Daar komt ook nog bij kijken dat de vloer niet goed tegen temperatuurwisselingen kan, omdat de vloer dan kan gaan scheuren. Een gietvloer is een sterke, maar ook flexibele vloer die minder hard is dan een betonvloer. Daardoor voelt de vloer veel aangenamer aan en zal de vloer ook niet scheuren bij temperatuursverschillen.

Betonlook vloer in de kleur die aansluit op uw interieur

De betonlook vloer kan in een kleur naar keuze worden aangebracht. Uiteraard is het daarbij van belang dat de kleur aansluit op uw interieur. Onze kleurexpert staat u graag bij in het maken van de perfecte keuze. Om de meest authentieke look te creëren, zijn de beschikbare grijstinten ideaal om een keuze uit te maken. Er ontstaat daardoor een industriële sfeer. Er zijn ook meerdere blauwtinten beschikbaar, zoals u bij de kleurvoorbeelden kunt zien. Wat dat betreft zijn er eindeloos veel kleuren om een keuze uit te maken. Op het gebied van kleur kunnen bovendien andere persoonlijke wensen vervuld worden. Wat denkt u ervan om een logo, tekst of afbeelding in de betonlook vloer op te nemen?

Extra opties voor afwerking van uw betonlook vloer

De kleur is uiteraard een persoonlijke keuze, maar er kunnen ook andere belangen in het spel zijn als het gaat om de afwerking van uw betonlook vloer. Bijvoorbeeld in winkels, showrooms en kantoren. U kunt bijvoorbeeld een veilige vloer wensen. Dat kan Betoncreation voor u realiseren met het aanbrengen van een antisliplaag. Hier hebben wij diverse gradaties voor beschikbaar. Het aanbrengen van een extra geluiddempende laag is eveneens een mogelijkheid. Ten aanzien van de oppervlaktestructuur die de mate van levendigheid van de betonlook vloer bepaalt, is er eveneens veel mogelijk. U kunt bovendien naar wens de vloer in glans laten uitvoeren. Verder profiteert u altijd van de volgende voordelen en kenmerken:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Ruime kleurkeuze
 • Extra opties voor afwerking
 • Comfort
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsvriendelijk

GIETVLOER

prijsopgaaf-beton-vloer-badkamer-wand-goedkoop-vtwonen

© 2014 - 2024 BetonCreation/beton cire | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel